De afgelopen dagen was het in Vancouver op zijn best wisselvallig weer. Maar ook al plenst het hier soms net zo hard als in Nederland, het waait bijna nooit! Dat maakt door de regen lopen een stuk minder vervelend. En wat doe je dan op een regenachtige maandagmorgen? Op naar Ikea!

Om naar Ikea te komen moesten we ongeveer een half uurtje rijden vanaf ons tijdelijke adres in downtown Vancouver. We hebben natuurlijk (nog) geen auto, maar gelukkig staat er een Modo Jeep voor de deur! Via Modo kun je auto’s die overal in de stad staan geparkeerd huren voor een prikkie.

Soepel!
IMG_1789

Voor 8 dollar per uur rijd je overal heen inclusief benzine, kilometers en verzekering. Dat is omgerekend minder dan 6 euro! TOP!

De trip naar de Ikea duurde uiteindelijk langer dan gedacht. Vooral omdat we ongeveer op 40 verschillende matrassen hebben gelegen voordat we een keuze hadden gemaakt. Toen ontstond er natuurlijk ook nog een interessante discussie over de maat, voorkeur voor King (Kevin) of Queen (Astrid). Drie keer raden wie er gewonnen heeft 🙂

De buit
IMG_1296

Op dinsdag stond een belangrijke afspraak in onze agenda! Om 14:00 ’s middags hebben we namelijk getekend voor ons appartement waar we op 1 mei in zullen verhuizen. Uiteraard hebben we dat die avond passend gevierd met een paar lekkere lokale Four Winds Brewery biertjes en onze vrienden Dirk en Eelke.

Nice!!
stanley-park-aerial-vancouver_82350_990x742
Onze nieuwe wijk:

De komende dagen valt er ook nog genoeg te beleven. Vanavond gaan we kennis maken met Sanne die we via een collega van Astrid hebben leren kennen. Morgen heeft Kevin een kennismakingsgesprek met de Sales Director van Herschel en het komende weekend gaan we Dirk en Eelke helpen met het verbouwen van hun RV!

See you soon!