Hi allemaal,

Sorry dat het (weer) zo lang geduurd heeft voordat we weer iets schrijven! Ik (As) ben de laatste weken druk geweest met mijn nieuwe werk en het sparen van airmiles 😉

De afgelopen weken ben ik een aantal dagen thuis in Vancouver geweest, omdat mijn moeder & Mike langskwamen. Het was erg gezellig, we hebben een hoop leuke dingen gedaan, hen de stad en omgeving kunnen laten zien en vooral lekker veel gegeten en gedronken. Hoewel de weersverwachting vrij slecht was, hadden ze gelukkig prachtig weer. Na een overwegend zonnige week in Vancouver, trokken zij er met een RV op uit en gingen ze Vancouver Island ontdekken.

Terwijl zij met de RV op pad waren, vertrok ik weer naar Montreal om te werken. Daar begon ik mijn Visual Merchandising training, na Sales het tweede deel van de training. Hier was veel nieuw voor mij, dus erg leuk om te doen. Je wordt getraind rondom hoe COS wil dat de winkel er visueel uit ziet. Welke stijl je moet handhaven zal ik maar zeggen. Na 1,5 week ging ik weer terug naar Vancouver om nog twee dagen te kunnen genieten met mijn moeder en Mike, die de RV hadden ingeleverd en weer bij ons terug kwamen. Helaas kwam ook dit weer ten einde, maar niet getreurd want er stond mij iets leuks te wachten: New York met Naat & Liset!!

Een trip die in het teken stond van 10 jaar vriendinnen zijn, en waar we al bijna 2 jaar voor hadden gespaard! In die week zou ik ook nog jarig zijn (Ja, de big 3-0…..), dus dat zou een feest worden.

Vrijdag vlogen zowel de meiden vanuit Amsterdam naar New York, als ik van Vancouver naar New York. Ik was 2 dagen daarvoor nog van Montreal naar Vancouver gevlogen, je kan je dus voorstellen dat ik al aardig wat miles heb gespaard :P. Maar je hoort mij niet klagen, New York was super! Een gezellige week met vriendinnen, overwegend mooi weer en een fantastische stad, om nog niet te spreken over een onvergetelijke verjaardag! Hoewel Kev er zelf niet bij was, heeft hij gezorgd voor een super leuke en verrassende dag. Na eerst een verstopt cadeautje te vinden in mijn koffer, werd ik later opgehaald door een super grote Escalade met getinte ramen (zie foto). Heel erg Gossip Girl/Upper East Side style :).

Onze chauffeur bracht ons naar het Mandarin Oriental Hotel, een super luxe hotel aan de rand van Central Park, waar een heerlijke lunch op ons wachtte en ik kon genieten van een super mooi uitzicht over de stad en Central Park!

Omringd door rijke stinkerds en buitenlandse zakenmensen, voelde ik mij natuurlijk wel thuis haha. Na de duurste (en lekkerste, maar vooral omdat hij zo duur was) cappuccino in mijn leven te hebben gedronken en eindeloos naar buiten te hebben gekeken, hebben we de middag doorgebracht in Central Park. ‘S avonds stond een volgende verrassing te wachten; naar een ‘secret’ ‘speakeasy’ cocktailbar om een drankje te doen. Je kunt je voorstellen dat het een zeer geslaagde en vooral onvergetelijke verjaardag was! Zo goed, dat ik zo weer 30 zou willen worden 😉 !

Na een heerlijke, inspirerende leuke en vooral gezellige week met vriendinnen was ik thuis, voor 1 heel weekend maar liefst! En daarmee bedoel ik ook echt thuis, binnen dus, aangezien het drie dagen lang heeft geregend en gestormd. Gelukkig was het voor ons niet zo erg als alle nieuwsberichten voorspelden, maar lekker naar buiten was er niet bij.

En toen WEER terug naar Montreal voor deel drie van mijn training. Na een paar dagen Visual Merchandising training deze week, begin ik volgende week mijn management training, ik ben erg benieuwd! Het is een gekkenhuis in de winkel omdat een aantal collega’s naar Toronto zijn om daar te helpen bij de opening van een nieuwe winkel. Ze waren dus blij dat ik weer terug was! Ook het hotel is erg blij dat ik er weer ben. Ik ben al bijna Platinum member bij deze hotelketen en kreeg vandaag zelfs een verrassingstoetje op mijn kamer gebracht!

Allemaal leuk en aardig natuurlijk die gratis toetjes en een onwijs leuke ervaring om dit allemaal mee te maken in Montreal, maar psssssst….. stiekem ook wel een beetje blij als ik straks weer lekker thuis ben 😉

liefs en groetjes,

as