Hallo lieve allemaal!
Het spijt ons! We hebben heel lang niets van ons laten horen. Dat komt vooral omdat het momenteel een beetje druk is met werk. Astrid is vooral druk met het in- en uitchecken in hotels en heen en weer vliegen van Vancouver naar Montreal (en weer terug). Kevin is zich naast het werk druk aan het voorbereiden voor de Vancouver Rock en Roll 1/2 Marathon eind oktober! Exciting!

De zon gaat steeds vroeger onder en de warmte trekt langzaam weg uit Vancouver. In Nederland begint dan de winterdepressie een beetje in te zetten. En hoewel het klimaat tussen Vancouver en Nederland niet eens zo veel van elkaar verschilt -en ze hier ook echt heel hard kunnen klagen als het regent – kijkt iedereen hier wel uit naar de kou want dan gaat het sneeuwen in de bergen!

image

Google Images – Whistler

En om echt goed in de stemming te komen ga ik (Kevin) dit komende weekend naar de Whistler Turkey Sale! De Turkey Sale is het drukst bezochte winter sale event in heel British Columbia. Gedurende 1 weekend worden alle overgebleven producten van de 2016 collectie de schappen uit geblazen met enorme kortingen. Denk,… alles ongeveer voor de helft (of meer). De perfecte dag dus om snowboard en ski gear voor (relatief) weinig geld te kopen.

westin_whistler_exterior3_16791

Google Images – Whistler Village

Ik heb ontzettend veel zin in de wintertijd hier in Vancouver. Het landschap verandert op een prachtige dramatische manier. En het helpt best wel dat je hier binnen een half uurtje van huis op de piste kan staan :). Hopelijk blijft het in de stad een beetje mild deze winter want hoewel we zo dicht bij de bergen wonen schijnt het zelden te sneeuwen in downtown Vancouver en als dat wel gebeurd staat de hele stad meteen vast. Lets hope for the best! 🙂

Groeten
As en Kev