Omdat wij het zo leuk vinden om in onze vrije tijd alle leuke tentjes van Vancouver en omgeving te ontdekken om te gaan ontbijten, lunchen, brunchen, koffie drinken, eten en drankjes te doen, leek het ons leuk jullie wat meer een kijkje te geven aan waar we dan precies zijn! Af en toe komt er een mooie foto voorbij op Facebook of Instagram met heerlijk eten en/of drinken, maar ook voor hier wel leuk om Vancouver en waar wij zijn, iets dichter bij jullie te brengen!

WestEnd: In de buurt waar wij wonen, zitten een paar kleine pareltjes van koffie en ontbijt/lunch tentjes waar wij heel graag komen! Hierbij een beeld hoe, wat en waar:

“The Greenhorn”. Onze favoriet voor een lekker koffie’tje en ontbijt of lunch. Een paar minuten lopen vanaf ons huis dus altijd een goede plek om in het weekend naar toe te gaan. Meestal is het erg druk en er zijn maar een paar tafeltjes buiten, maar meestal lukt het ons wel een plekje te vinden. Favoriet ontbijt is de homemade Granola, yogurt & fresh fruit! Maar ook de verschillende baguettes met ei zijn een aanrader.

Copyright Scoutmagazine.ca

“Cardero Bottega”. Dit is een echte parel verstopt in de straten van de WestEnd. Het is een schattig huisje waarin een goede koffiezaak huist, maar die je snel over het hoofd ziet als je het niet kent. Top koffie! En twee sets heerlijke, comfortabele stoelen buiten aan de stoep om je heerlijke drankje in alle rust te nuttigen.

Copyright BCliving.ca

“JJ Bean op Davie St”. Tja.. JJ Bean is altijd goed, dus dit is geen verrassing in de lijst met favorieten. Voor degenen die dit niet kennen, JJ Bean is opgericht in Vancouver en is inmiddels uitgegroeid tot een vrij grote keten hier in de stad. Ondanks het feit dat het een keten is, een favoriet omdat het een lokaal bedrijf is en no-nonsense, goede koffie schenkt en altijd aardig en netjes personeel heeft. O, en de muffins zijn goedkoop, gigantisch en to die for!

Copyright JJBeancoffee.com