Hi allemaal!

Vandaag weer even een update van ons. Het is de afgelopen twee weken helaas niet zulk goed weer, de dagen beginnen vaak bewolkt en regenachtig, maar meestal klaart het ’s middags op, wordt het warm en zonnig. Aan de weersvoorspelling hier heb je niets want het klopt vrijwel nooit, dus je moet er zelf aan wennen en het leren inschatten. Ondanks het weer, vermaken we ons goed. Kev geniet van zijn laatste vrije dagen (klinkt heel dramatisch, i know) voordat hij begint met werken bij Best Buy, best wel spannend!

Onze plannen om een auto te kopen en een roadtrip te maken vielen in het water toen madam de verkoper moeilijk deed en af zag van de koop. Ook ons volgende plan om een auto te huren ging niet door toen we allerlei gezeur hadden bij de super slechte verhuurmaatschappij en nergens heen mochten en we uiteindelijk zeiden dat ze die auto ergens konden stoppen waar het licht niet schijnt šŸ™‚ Kleine tegenslagen helaas, maar we vatten dit maar opĀ als een teken om thuis te blijven en van alles dichtbij te genieten, wat ook heel fijn is!

Zoals jullie hebben kunnen lezen, hebben we de afgelopen tijd bezoek gehad van Rowan. Het was erg fijn om samen te zijn, leuke dingen te doen en te laten zien waar wij nu leven. We hebben het alledrie heel fijn gehad en vonden het jammer dat Rowan weer naar huis ging šŸ™ Helaas hoort dat er ook bij, en gelukkig hebben ook twee nieuwe bezoekers zich aangemeld!! Nog even wachten, dat wel, maar in september verwelkomen wij Mam (Carla) & Mike en mei 2017 Rob & Dilly! We kijken daar beide erg naar uit, het staat zelfs al op onze kalender šŸ™‚

Verder gebeurt er hier best veel in de stad, er worden regelmatig films opgenomen. Een populaire buurt hiervoor is Gastown. Toen we laatst met Rowan koffie gingen drinken in die buurt, waren er opnames gestaakt vanwege de regen (helaas dus geen celebrities gezien) en een paar dagen geleden gingen we naar de bioscoop en liepen we weer langs eenĀ filmset! Dit keer een soort jaren 70 set met allerlei oude auto’s en acteurs met oude kleding. We bleven even kijken en probeerden nog een gastrolletje te scoren :p maar helaas. Heel erg leuk om te zien.

Hoewel het erg druilerig is vandaag, gaan we zometeen lekker naar buiten op zoek naar een leuk tentje om koffie te drinken!

Groetjes en liefs van ons