Ik ben negen dagen bij Kev en As geweest en heb het voorrecht gehad om een klein beetje te proeven van de liefde die zij hebben voor dit land en de stad Vancouver. De tijd is om gevlogen want mijn vertrek naar Nederland laat nog maar een paar uur op zich wachten.

Ik stapte op 11 juni vol verwachting en met nog veel onwetendheid over Canada in het vliegtuig. Ik had natuurlijk al veel gehoord en via FaceTime gezien, maar hoewel het leuk klonk had ik in mijn gedachte niet voor kunnen stellen hoe mooi het hier echt is. Het klonk indrukwekkend dat het strand en het park slechts drie minuten van hun appartement ligt, maar van huis naar het strand lopen om te genieten van de zonsondergang en dan vervolgens langs de oceaan lopen en een klein zeehondje zien zwemmen is toch wel heel uniek!

Deze week zijn we onder andere twee dagen gaan kamperen in het bos. De weg er naar toe is alleen al de moeite waard.. Door de bergen en langs het water rijden met een lekker muziekje op en af en toen een stop om even koffie te drinken was echt heel leuk! Op de ‘camping’ nabij Whistler hebben we onze tent opgezet en twee dagen lekker gekampeerd en ook gebarbecued. Ik moest tijdens de voorbereidingen van deze campingtrip wel even met m’n wenkbrauwen fronzen toen we berenspray gingen kopen.. Dat is spray voor als je aangevallen wordt door een beer. Maar dat is natuurlijk een zeer uitzonderlijke situatie en zoals je begrijpt hebben we die niet nodig gehad ;).

We zijn naast het kamperen ook nog naar het mooie plekje Whistler geweest en ik heb diverse delen van de Vancouver gezien. Ik kan jullie verklappen, de natuur is overal even mooi en de uitkijkpunten op sommige plekken zijn echt heel indrukwekkend. Uiteraard kwam Kevin er ook niet onder uit om naast bezichtigen van alle mooie plekjes in en nabij Vancouver ook nog dagje met zijn zus en Astrid naar een outletstore en shoppingmall te gaan 😉

Naast alle leuke dingen die we gedaan en gezien hebben , was het voor mij vooral heel fijn om te zien dat Kevin en Astrid hun plekje gevonden lijken te hebben in Vancouver. Zij zien er heel gelukkig en ontspannen uit. Ik heb nog veel meer bewondering gekregen voor hoe zij 100% voor dit avontuur gaan en in zo een korte tijd al zoveel opgebouwd hebben! Ik zie twee mensen die hun hart achterna gaan en dit met alle passie en liefde voor elkaar en dit avontuur doen. Al blijft afscheid nemen heel lastig.. met deze gedachte, de quality time die we met elkaar gehad hebben en een hoofd vol mooie herinneringen kan ik niet anders dan met een goed gevoel naar huis toe gaan.. Thank you so much for these days guys! It was amazing! X

⁃ distance means so little when someone means so much .. –