Afgelopen zaterdag was ons afscheidsfeestje. Het was echt een topdag met heerlijk weer en heerlijk eten (bedankt Henk, Ing!). We hebben veel leuke, lieve, grappige en emotionele kado’s gehad van vrienden en familie. Leuke en lieve kaartjes die we de dag erna allemaal nog een keer gelezen hebben, en die natuurlijk allemaal mee gaan naar Vancouver.

We vonden het geweldig om iedereen nog een keertje te kunnen zien. Het is wel moeilijk om iedereen nog echt even goed te kunnen spreken. En dan staan ze ineens weer bij je voordeur voor een laatste knuffel :(. Gelukkig hebben we de foto’s nog 🙂

IMG_1160

Zondag hebben we lekker uitgerust en schoongemaakt. Vandaag de aller-aller-aller laatste to-do’s zoals het uitschrijven bij de gemeente, het uitprinten van de laatste belangrijke documenten en het inpakken van de koffers (daar komt nog wel een aparte blogpost over).

3 dagen nog….. het is moeilijk te bevatten wat dat eigenlijk echt betekend. Je leeft momenteel toch een beetje in een soort bubbel deze laatste dagen. Het kost behoorlijk wat energie en we liggen echt vijf minuten nadat we op het matras ploffen te slapen momenteel. Nog een paar nachtjes volhouden!