WOW! Daar zijn we weer en ja, het spijt ons enorm. We waren druk druk druk druk druk. Na een aantal maanden (8!) schiet dat bloggen er dan opeens bij in. Maar we hebben genoeg mee gemaakt hoor in de afgelopen weken dus bij deze een extra lange editie van de wekelijkse (inmiddels maandelijkse) update! Te beginnen met de halve marathon van Astrid!

Op een gure zondagmorgen mocht Astrid aantreden voor haar eerste halve marathon. Astrid deed mee aan de Vancouver Classic Half Marathon! De route van deze halve marathon is vrij eenvoudig – twee rondjes Stanley Park. Op zich niet heel creatief en ook wel lastig om op elk punt te weten dat je er nog een keer langs zal moeten…maar je kan zeker een slechter uitzicht treffen. Bovendien is deze route afgezien van de start en de finish vrij plat dus dat is wel prettig. Helaas was het die dag geen goed weer en vooral tegen het einde ging het flik tekeer. Desondanks heeft As het fantastisch gedaan wat goede moed geeft op de tweede halve die we volgend jaar in mei gaan lopen!

En dan was daar natuurlijk ook nog de BIG 3-0 van Kevin! Het was eigenlijk de hele week al raak met lekkere etentjes en als klap op de vuurpeil nog het bezoek van Erik die precies op mijn verjaardag in Vancouver aankwam. Wat ik ook niet wist was dat er een heus verjaardagsfeestje gepland was door As, waar een heleboel mensen waren die we de afgelopen maanden in Vancouver hebben leren kennen. SUPER!

Met Erik hebben we een hele gezellige tien dagen gehad. Als je wilt weten hoe je het maximale uit een wisselvallig klimaat in Vancouver wilt halen dan moet je bij Erik zijn. Twee hoogtepuntjes die we even kort de revu willen laten passeren: schieten op een shooting range als verjaardags verrassing voor de 30ste verjaardag van Erik (in december waar we dus niet bij kunnen zijn, dan maar zo!) en natuurlijk twee heerlijke dagen snowboarden in Whistler!

Grote PAF met een Desert Eagle 50 CAL!

Heerlijk genieten op de piste, wat een stilte zo in het voorseizoen!

Verder kijken we alletwee erg uit naar de terugkomst van As uit Toronto. Na meer dan 12 weken weg te zijn geweest is het hoog tijd dat Vancouver weer de vaste standplaats wordt!! Aanstaande donderdag 22 december is het eindelijk zo ver. Kan niet wachten!

Oh, en voor we deze mooie post gaan afsluiten natuurlijk nog even wat mooie plaatjes van het winter wonderland hier in de stad. Ondanks het feit dat iedereen lijkt te denken dat het in Vancouver heel gebruikelijk is dat het sneeuwt, het tegendeel is waar! Toch viel er deze winter al heel wat in de stad. Dat levert hachelijke taferelen op als je de weg op moet maar prachtige plaatjes als je door Stanley Park loopt.

Midden in de stad

prachtige ‘scenery’ in het park

 

 

Groetjes uit Vancouver (en Toronto!)
As en Kev