Hi allemaal, het is alweer even geleden dat we een berichtje hebben geschreven. De afgelopen twee weken stonden in het teken van een tripje naar San Francisco, sollicitaties en onderhandelen!

 

Vorige week zijn we vier dagen naar onze lieve vrienden in San Francisco geweest. Twee uurtjes vliegen en we waren er! Het was erg gezellig, we hebben lekker kunnen bijkletsen, eten, koffie drinken, naar de speeltuin met Jonah, wandelen, eten, spelletjes kunnen doen en nog meer kunnen eten 🙂 We waren er al eens eerder geweest dus alle toeristische dingen hebben we overgeslagen. Het enige wat we nog graag wilden doen is naar Alcatraz omdat dit de vorige keer dicht was vanwege een ‘government shutdown’. Helaas bedachten we dit een paar dagen voor vertrek, terwijl je kennelijk drie maanden van tevoren moet reserveren omdat het mega druk is altijd. Dus…… Geen Alcatraz voor ons 😛

We hebben ook twee keer hardgelopen in Golden Gate Park (ja ja, het schema gaat gewoon door als je op vakantie bent 😉 ) en zijn vervolgens naar ‘Lands End’ geweest en hebben vanaf daar – dankzij Kev’s scherpe ogen – dolfijnen zien zwemmen in de zee! Super tof om te zien!!

Terwijl we in San Francisco waren begonnen de sollicitaties ook vruchten af te werpen voor As! Met drie procedures lopend, was het toch wel tijd dat er iets ging gebeuren…en ja, zowel Lululemon als COS deden een aanbod! Gelukkig had ik mijn beste adviseurs Kev & Vin om mij heen 😛 dus na wat telefoontjes heen en weer en onderhandelen, van beide bedrijven een nieuw aanbod gehad en afgelopen week het aanbod van COS geaccepteerd!! Ik ga over 1-2 weken starten als Department Manager voor hun nieuwe winkel in Gastown. Super leuke wijk downtown Vancouver en dus ook lekker dichtbij huis. Dit wordt hun vierde winkel in Canada, maar de eerste aan de west kust, en ze hebben grootse plannen voor uitbreiding de komende tijd. De winkel gaat pas in november open, en je loopt eerst een 6-8 wekelijks trainingsprogramma door om de winkel, gebruiken en werkzaamheden goed te leren kennen. Omdat er in de buurt van Vancouver nog geen winkel is, ga ik waarschijnlijk naar Toronto en/of Montreal voor een aantal weken om daar de training door te lopen. Super leuk en dus heel veel zin in!!